| Guild sraz 2010 | |
|
+5pecival Fido9 Ezech Griffonj J.O.H 9 posters |
Keré město vám vyhovuje? | - Ostrava | | 33% | [ 3 ] | - Brno | | 44% | [ 4 ] | - Pardubice | | 0% | [ 0 ] | - Praha | | 22% | [ 2 ] | - Hradec Králové | | 0% | [ 0 ] | -Jihlava | | 0% | [ 0 ] |
| Celkem hlasů : 9 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
J.O.H Admin
Poeet p?íspivku : 126 Age : 36 Registration date : 03. 03. 08
| Předmět: Guild sraz 2010 Fri Apr 09, 2010 6:48 am | |
| Zdravím vás lidi..Takže po 1.srazu v rybím domě kde se sešlo pár lidi sem se rozhodl uspořádat další Guild sraz ve větším měřitku. na 1 srazu byl> Fidoo,Pecival,jozka,Montes, wikkinka,Artorian,Sinae,wardrumer a mirousel(sice přes skype ale byl tam :o) Jelikož každy jsme od někud jinud tak přikládám hlasování kdy by se sraz měl konat.Datum srazu v období od 1.7.2010-1.9.2010Byl bych moc rád kdyby se nás sešlo co nejvic, proto prosím napište takové menší info ve styluDatum, kdy bych měl časJak, s kým a odkud pojedete ?V případě, že pojedete autem, tak jestli máte možnost nabrat ještě někoho.Jak dlouhý chcete sraz ?Budete po celou dobu srazu, nebo jen na nějakou jeho část?Podle počtu lidí by sraz měl trvat 2-3 dnyTen co by mel zájem přijed a seznámit se z ostatnima je vítan,někteří se už známe , jak v realu tak i na ventrilu,/EDIT hlasování (Brno) S pozdravem váš jožka :o)
Naposledy upravil J.O.H dne Fri Apr 09, 2010 7:35 am, celkově upraveno 4 krát | |
|
| |
Griffonj
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 05. 03. 10
| Předmět: Sraz Fri Apr 09, 2010 7:03 am | |
| Datum, kdy bych měl čas -nevím
Jak, s kým a odkud pojedete ? -předpokládám autem s Evkou, takže 3 místa volná; jedem z Krupky (Severní Čechy, mezi Teplicema a Ústím nad Labem)
V případě, že pojedete autem, tak jestli máte možnost nabrat ještě někoho. -ano viz bod výše
Jak dlouhý chcete sraz ? - 1-2 dny
Budete po celou dobu srazu, nebo jen na nějakou jeho část? - dle dopravy a místa konání, předpokládám větší část
/EDIT hlasování (Praha) | |
|
| |
Ezech
Poeet p?íspivku : 3 Age : 33 Registration date : 26. 02. 10
| Předmět: Re: Guild sraz 2010 Fri Apr 09, 2010 7:21 am | |
| Datum, kdy bych měl čas pořád
Jak, s kým a odkud pojedete ? busem a vlakem sám z Českých Budějovic a viděl bych to nejlépe na Jihlavu a nebo Prahu
V případě, že pojedete autem, tak jestli máte možnost nabrat ještě někoho. --------
Jak dlouhý chcete sraz ? 2 noci xD
Budete po celou dobu srazu, nebo jen na nějakou jeho část? podle situace
/EDIT hlasování (Praha) | |
|
| |
Fido9
Poeet p?íspivku : 26 Registration date : 03. 03. 08
| Předmět: Re: Guild sraz 2010 Mon Apr 12, 2010 5:02 am | |
| Datum, kdy bych měl čas nejlepe někdy koel poloviny července
Jak, s kým a odkud pojedete ? no přepokladam že pojedu ja jožka a peci autem z opavy takže 2 mista v autě volna a myslim že se domluvime s radegastmenem, montesem a wikinkou a to je 2 auto takže +dalši 2 mista no a art+wrdrumer a sinae možna 3 auto takže další 2 mista k dobru... tohle je cesta z okoli ostravy
V případě, že pojedete autem, tak jestli máte možnost nabrat ještě někoho. viz výše
Jak dlouhý chcete sraz ? ja bych to viděl patek - neděle takže 2 noci 3 dny
Budete po celou dobu srazu, nebo jen na nějakou jeho část? NON STOP
/EDIT hlasování (Brno) | |
|
| |
pecival
Poeet p?íspivku : 4 Age : 35 Registration date : 17. 03. 09
| Předmět: Re: Guild sraz 2010 Tue Apr 13, 2010 5:59 am | |
| - Fido9 napsal:
Jak, s kým a odkud pojedete ? no přepokladam že pojedu ja jožka a peci autem z opavy takže 2 mista v autě volna a myslim že se domluvime s radegastmenem, montesem a wikinkou a to je 2 auto takže +dalši 2 mista no a art+wrdrumer a sinae možna 3 auto takže další 2 mista k dobru... tohle je cesta z okoli ostravy
V případě, že pojedete autem, tak jestli máte možnost nabrat ještě někoho. viz výše
Jak dlouhý chcete sraz ? ja bych to viděl patek - neděle takže 2 noci 3 dny
Budete po celou dobu srazu, nebo jen na nějakou jeho část? NON STOP
/EDIT hlasování (Brno) vidim to podobne jako fido Datum, kdy bych měl čas tezko rict takhle dopredu ale nakej vikend v cervnu bo cervenci urcite t | |
|
| |
Wikkinka
Poeet p?íspivku : 3 Registration date : 27. 02. 10
| Předmět: Re: Guild sraz 2010 Tue Apr 13, 2010 2:00 pm | |
| Záleží, kde by ten sraz byl a jak by to bylo s přespáním. Autem bychom jeli určitě, já bych to nějakým způsobem odřídila :-) Na začátku července budu v pátém měsíci a vůbec si nedokážu představit jak to se mnou a mým apetitem bude. Máme Suzuki Swift 3 dveřový a vejde se tam max. 5 sardinek:-) "pohodlně" 4 lidi:-) Mi osoně je to jedno kdy to bude. Délka srazu pro mě bude subjektivní a určitě kvůli mě by jste to neměli končit dřív, pokud se třeba na to nebudu cítit. Strašně ráda vás všechny poznám:-)
Pa pa Wikkinka | |
|
| |
mareks82
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 02. 04. 10
| Předmět: Guild sraz 2010 Tue Apr 13, 2010 2:18 pm | |
| No tak mě to je jedno až na sobotu kdy makám, takže v tom termínu bych mohl snad dostat volno krom te soboty. Jestli by ta sobota vadila, zkusil bych to ještě nějak pořešit. No pro mě s wiki je nejblíž ostrava, ale jestli to bude brno, nebo praha tak se přizpůsobíme. V praze máme aspoň kaj přespat :D A brno ještě tak neznám, tak třeba poznám.XD | |
|
| |
wardrumer
Poeet p?íspivku : 11 Age : 36 Registration date : 06. 10. 09
| Předmět: Re: Guild sraz 2010 Sat Apr 17, 2010 2:44 am | |
| Datum, kdy bych měl čas tezko rict tak dopredu.muj vikendovy program se meni kazdym tydnem,ale jak mi reknete dopredu termin a ja budu mit volno,tak si to svihnu do notysku a uz pres to nejede vlak...
Jak, s kým a odkud pojedete ? auto mam,ale musim na nem udelat generalku a nevim,kdy na to budu mit.tzn bud vemu 4 dalsi lidi nebo se s nekym svezu. (kdyby to byla jenom ostrava tak s autem nemam problem ;-) )
V případě, že pojedete autem, tak jestli máte možnost nabrat ještě někoho. jak sem rek.bud 4 nebo 0...
Jak dlouhý chcete sraz ? v patek prijezd v nedeli odjezd..
Budete po celou dobu srazu, nebo jen na nějakou jeho část? uvydime
Jo a hlasoval jsem pro Ostravu,ale Brno a Jihlava by mi nevadily...zas tak daleko to neni... | |
|
| |
wardrumer
Poeet p?íspivku : 11 Age : 36 Registration date : 06. 10. 09
| Předmět: Re: Guild sraz 2010 Wed Jun 16, 2010 7:15 am | |
| no,stramaci, tak co?hne se to nejak?prazdniny jsou tu, s nimi (coz je celkem protichudne) prichazi cas nastoupit do prace a to znamena,ze potrebuju vedet,kdy si udelat volno a kam ze to vubec pojedu. ;-.) jestli tu jeste nekdo chodi,dejte pls vedet. :-D | |
|
| |
pecival
Poeet p?íspivku : 4 Age : 35 Registration date : 17. 03. 09
| Předmět: Re: Guild sraz 2010 Sun Jul 11, 2010 4:38 am | |
| prave ze tu vseci prestali chodit tak se na to zapomnelo :/ kdo vi jak to s tim srazem dopadne | |
|
| |
Mirousek
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 09. 12. 09
| Předmět: Re: Guild sraz 2010 Thu Jul 15, 2010 6:26 pm | |
| škoda,že se to tak rozpadlo.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Guild sraz 2010 | |
| |
|