| Prodám /vyměním siru | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
J.O.H Admin
Poeet p?íspivku : 126 Age : 36 Registration date : 03. 03. 08
| Předmět: Prodám /vyměním siru Sun Mar 08, 2009 4:47 am | |
| Máte někdo zájem o síru? na skladu mám přes 90 Tis. bud prodám za cenu 12z/Kus nebo byměním za víno jestli nekdo potřebuje napište mi kolk potřebujete.. | |
|
| |
Conquistador
Poeet p?íspivku : 29 Age : 33 Registration date : 08. 03. 09
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Sun Mar 08, 2009 5:06 am | |
| - Admin napsal:
- Máte někdo zájem o síru? na skladu mám přes 90 Tis. bud prodám za cenu 12z/Kus nebo byměním za víno
jestli nekdo potřebuje napište mi kolk potřebujete..
Vyměnil bych za víno, co ty na to? Potřeboval bych to na ostrov Dekios 23:74. Jak daleko to ke mně máš. 24 hodin denně mám lodě v terénu, nemůžu ztrácet moc čas obchodováním. Bylo by dobré, kdyby to bylo max. hodinu cesty. | |
|
| |
J.O.H Admin
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Sun Mar 08, 2009 5:12 am | |
| - Conquistador napsal:
- Admin napsal:
- Máte někdo zájem o síru? na skladu mám přes 90 Tis. bud prodám za cenu 12z/Kus nebo byměním za víno
Vyměnil bych za víno, co ty na to? Potřeboval bych to na ostrov Dekios 23:74. Jak daleko to ke mně máš. 24 hodin denně mám lodě v terénu, nemůžu ztrácet moc čas obchodováním. Bylo by dobré, kdyby to bylo max. hodinu cesty. mam to k tobě hodku a 12 minut.. kolik chces siry?? | |
|
| |
Conquistador
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Sun Mar 08, 2009 5:24 am | |
| - Admin napsal:
- Conquistador napsal:
- Admin napsal:
Vyměnil bych za víno, co ty na to? Potřeboval bych to na ostrov Dekios 23:74. Jak daleko to ke mně máš. 24 hodin denně mám lodě v terénu, nemůžu ztrácet moc čas obchodováním. Bylo by dobré, kdyby to bylo max. hodinu cesty. mam to k tobě hodku a 12 minut.. kolik chces siry?? Jenže já to s vínem mám k tobě přes 3 hodiny, připočtu náklad a cestu zpět. 7 hodin v háji. Potřeboval bych alespoň těch 90 000. Zrovna mám prázdniny, které mi končí až za 8 dní. Nechci teď ztrácet čas obchodováním na větší vzdálenosti. Jsem si jist, že tě osloví ještě někdo jiný. Pokud by se tam nestalo, mohli bychom si to vyměnit příští neděli, že bych ti to tam poslal na večer, když jdu spát. Jestli bude zájem ze tvé strany ještě za týden, pak mi napiš. Vína mám vždycky dost. | |
|
| |
J.O.H Admin
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Sun Mar 08, 2009 5:26 am | |
| - Conquistador napsal:
- Admin napsal:
- Conquistador napsal:
- Admin napsal:
Vyměnil bych za víno, co ty na to? Potřeboval bych to na ostrov Dekios 23:74. Jak daleko to ke mně máš. 24 hodin denně mám lodě v terénu, nemůžu ztrácet moc čas obchodováním. Bylo by dobré, kdyby to bylo max. hodinu cesty. mam to k tobě hodku a 12 minut.. kolik chces siry?? Jenže já to s vínem mám k tobě přes 3 hodiny, připočtu náklad a cestu zpět. 7 hodin v háji. Potřeboval bych alespoň těch 90 000. Zrovna mám prázdniny, které mi končí až za 8 dní. Nechci teď ztrácet čas obchodováním na větší vzdálenosti. Jsem si jist, že tě osloví ještě někdo jiný. Pokud by se tam nestalo, mohli bychom si to vyměnit příští neděli, že bych ti to tam poslal na večer, když jdu spát.
Jestli bude zájem ze tvé strany ještě za týden, pak mi napiš. Vína mám vždycky dost. hele mi je to jedno ja ti pošlu do města 90tis siry a až budeš mít čas tak mi pošleš 90tis vina ok? a do kereho mesta to chceš poslat?? | |
|
| |
Conquistador
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Sun Mar 08, 2009 5:28 am | |
| - Admin napsal:
- Conquistador napsal:
- Admin napsal:
- Conquistador napsal:
- Admin napsal:
Vyměnil bych za víno, co ty na to? Potřeboval bych to na ostrov Dekios 23:74. Jak daleko to ke mně máš. 24 hodin denně mám lodě v terénu, nemůžu ztrácet moc čas obchodováním. Bylo by dobré, kdyby to bylo max. hodinu cesty. mam to k tobě hodku a 12 minut.. kolik chces siry?? Jenže já to s vínem mám k tobě přes 3 hodiny, připočtu náklad a cestu zpět. 7 hodin v háji. Potřeboval bych alespoň těch 90 000. Zrovna mám prázdniny, které mi končí až za 8 dní. Nechci teď ztrácet čas obchodováním na větší vzdálenosti. Jsem si jist, že tě osloví ještě někdo jiný. Pokud by se tam nestalo, mohli bychom si to vyměnit příští neděli, že bych ti to tam poslal na večer, když jdu spát.
Jestli bude zájem ze tvé strany ještě za týden, pak mi napiš. Vína mám vždycky dost. hele mi je to jedno ja ti pošlu do města 90tis siry a až budeš mít čas tak mi pošleš 90tis vina ok? a do kereho mesta to chceš poslat?? Nechci nikomu nic dlužit, sorry. Snad to nehoří tak, že se toho musíš na hodinu zbavit nebo jo? | |
|
| |
J.O.H Admin
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Sun Mar 08, 2009 5:39 am | |
| [quote="Conquistador"] - Admin napsal:
- Conquistador napsal:
- Admin napsal:
- Conquistador napsal:
- Admin napsal:
Jestli bude zájem ze tvé strany ještě za týden, pak mi napiš. Vína mám vždycky dost. hele mi je to jedno ja ti pošlu do města 90tis siry a až budeš mít čas tak mi pošleš 90tis vina ok? a do kereho mesta to chceš poslat?? Nechci nikomu nic dlužit, sorry. Snad to nehoří tak, že se toho musíš na hodinu zbavit nebo jo?[/quote ok tak jindy teda, popřípadě si řekni | |
|
| |
J.O.H Admin
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Sun Mar 08, 2009 6:38 am | |
| síra je pořád volná prodam vymením bud za 13z/kus nebo za víno jen napište kdo potřebujete.. | |
|
| |
Kalesin
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 08. 03. 09
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Sun Mar 08, 2009 3:32 pm | |
| - J.O.H napsal:
- síra je pořád volná prodam vymením bud za 13z/kus nebo za víno
jen napište kdo potřebujete.. Siru všechnu pošli ke mně:-) jedno do kterého města! JO A ZRUŠ TY TY DEBYLNI OBRAZKY VE SVEM POPISU..NECHC U BYCH SPROSTY ALE ZABYRAJI 90% TVÍCH SPRAV:-) jinak forum dobre:D | |
|
| |
J.O.H Admin
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Mon Mar 09, 2009 2:40 am | |
| ok siru ti pošlu 90 tic.. ale zručím jen 1 obrazek na 1om si trvam.. poslano 38000 nemám zase tolik lodi abych to poslal celé mam to k tobě 56min.. | |
|
| |
J.O.H Admin
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Mon Mar 09, 2009 9:15 am | |
| uz sme ti poslal celkem 76tic siry ,, | |
|
| |
J.O.H Admin
| Předmět: Re: Prodám /vyměním siru Mon Mar 09, 2009 1:13 pm | |
| OK odeslano 90.tic siry.. | |