| Hlasovani - General | |
|
+5J.O.H Lahvac Conquistador 989217 Kalesin 9 posters |
Koho chte za Generala? | Kalesin | | 9% | [ 2 ] | Leprikohn | | 5% | [ 1 ] | Conquistador | | 14% | [ 3 ] | juri257 | | 0% | [ 0 ] | FlyBoy | | 27% | [ 6 ] | turbo33 | | 0% | [ 0 ] | Lord of Dekios | | 36% | [ 8 ] | Billie Joe | | 9% | [ 2 ] | husitka | | 0% | [ 0 ] | turbo33 | | 0% | [ 0 ] |
| Celkem hlasů : 22 | | Poll closed |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kalesin
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 08. 03. 09
| Předmět: Hlasovani - General Sun Mar 08, 2009 3:25 pm | |
| Mam taky pocit ze nejak nezvladam funkci generala jak by si aliance zasloužila tak bych chtěl rozvýřit téma. A vyhlasit Hlasováni koho by ste v téhle funci nejraději viděli? | |
|
| |
989217
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 08. 03. 09
| Předmět: Re: Hlasovani - General Sun Mar 08, 2009 3:42 pm | |
| Klidně se přihlásím: jsem pro Flyboye. Nemusel sem mu ani psát a poskytl mi první pomoc :-) Leprikohn už toho má dost na práci | |
|
| |
Conquistador
Poeet p?íspivku : 29 Age : 33 Registration date : 08. 03. 09
| Předmět: Re: Hlasovani - General Sun Mar 08, 2009 4:02 pm | |
| Jsem také pro flyboye. Hraje tu hru, protože rád válčí. Je to válečník a nutno říct, že i celkem dobrej. | |
|
| |
Conquistador
| Předmět: prosba Sun Mar 08, 2009 4:10 pm | |
| Žádám všechny hlasující, aby dávali hlasy všem, jen ne mě. O tu funkci budu stát jen v případě sjednocení aliance, což se asi nestane. Nemám ani ambasádu, byl bych hodně mizernej generál. | |
|
| |
Lahvac
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 08. 03. 09
| Předmět: general Sun Mar 08, 2009 5:54 pm | |
| ja jsem taky pro FlyBoy(e) | |
|
| |
J.O.H Admin
Poeet p?íspivku : 126 Age : 36 Registration date : 03. 03. 08
| Předmět: Re: Hlasovani - General Mon Mar 09, 2009 2:49 am | |
| já jsem pro Kalesina, Důvod:hedně mi pomohl ze začatku hry a přijal mě do bývale aliance... | |
|
| |
kamuson1
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 08. 03. 09
| Předmět: Re: Hlasovani - General Mon Mar 09, 2009 9:33 am | |
| Ať se stane generálem ten kdo je nejlepší. | |
|
| |
FlyBoy
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 07. 03. 09
| Předmět: Re: Hlasovani - General Tue Mar 10, 2009 12:34 pm | |
| Jenom musím komentovat, Děkuji všem co mi poslali hlas , ale musím vás poprosit za prominutí a i kdyby jsem volbu vyhrál musel by jsem stejně rezignovat. Jelikož jsem určitě nadšeným bojovníkem avšak nikoliv plánovačem bitev. Svoji si naplánuji to zvládnu a určitě se na mě může budoucí generál obrátit pokud budu moci pomoci kdekoliv na mapě ,tak rád pomužu. To platí ve stejném případě i o drobné individualní akce na pomoc slabším hráčům v mém okolí i dál. Ale určitě by tuto funkci měl mít člověk s větší armádou a hlavně by měl mít dostatek času se tomuto věnovat. V době míru je tato funkce celkem pohodová ,ale pokud by se měla naplánovat zase nějaká ta válečnická výprava a měla by být úspěšná tak se milý generál moc nevyspí.A to může být i několik dní za sebou, proto by to měl být někdo kdo je opravdu tento čas obětovati ochoten. | |
|
| |
Leprikohn
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 04. 03. 09
| Předmět: Re: Hlasovani - General Tue Mar 10, 2009 12:45 pm | |
| Chápu Tě FlyBoyi ;-). Těším se, že také jednou najdu vhodného nástupce. Napadají mne tři vhodní kandidáti Ty, Lord a Conquistador. Dva nechtějí, takže volba je jasná ;-). I kdyby Lord nechtěl, byl by holt poslední, kdo to řekl. Před třiceti lety jsem přišel první den do školy pozdě a ještě poslední - ostatní mne zatím stihli zvolit studijním referentem a 4 roky jsem potom jako debil všude nosil známkovací archy. Doufám, že to není Tvůj případ Lorde! | |
|
| |
Lord of Dekios
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 08. 03. 09
| Předmět: Re: Hlasovani - General Tue Mar 10, 2009 12:51 pm | |
| No ja nevim, je to dost velka zodpovednost, ale mam na vyber ? Ale urcite sa budem snazit... | |
|
| |
Conquistador
| Předmět: Re: Hlasovani - General Tue Mar 10, 2009 1:05 pm | |
| - Lord of Dekios napsal:
- No ja nevim, je to dost velka zodpovednost, ale mam na vyber ? Ale urcite sa budem snazit...
Co máš se zodpovědností? Nebudeš přeci primátorem nemocnice. Je to jen hra. :-D Kdyby ta funkce měla nějaký hlubší smysl, tak o ní stojím i já. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hlasovani - General | |
| |
|
| |
| Hlasovani - General | |
|